Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kesäleiri+50 Piispalan Kurssi- ja Leirikeskuksessa

Kesän yksi kohohohdista - Kesäleiri Piispalassa siintää jo kesäsuunnitelmissa.

Ohjelmassa BodyBowjumppaa, patikkaa, uintia, suppailua, melontaa, Rantasaunailua, metsäretkiä, mustikoita, laiturijutustelua ja välillä vain oleilua.

Kivaa seuraa tuttuja ja uusia Ikiviikareita.

Lähde mukaan viettämään kivoja kesäpäiviä.

Tutustu ohjelmaan PDF tiedostoon TÄSTÄ


ILMOITTAUTUMINEN 22.-27.7.2022 KESÄLEIRILLE Piispalaan TÄSTÄ

Kysy lisää leiristä Tuirelta tuire(at)bodybow.fi tai soita p. 050 567 0947
Kokonaisvaltaista hyvinvointikoulutusta ja tapahtumia

Olemme kahden viimeisen vuoden aikana pilotoineet ja hakeneet toiminnallisia harjoituksia +50 ikäluokan selän ja välilevyn huoltoon, hoitoon ja kuntoutukseen kahdeksalla viikkotunnillamme Koulutuskeskuksessamme Järvenpään Spurtissa..

Olemme yhdistäneet harjoitteet BodyBow-kaareen, puolapuihin ja siirrettävään riipuntaulokkeeseen. Kehitetyt harjoitteet ja niiden toimivuus on ollut ilo niin asiakkaille kuin meille valmentajillekin. "Vanhakin oppii" sanonta on tullut monesti mieleen Koulutustiimissämme, jossa on kuitenkin jo monien kymmenien vuosien kokemus fysioterapian- ja liikunta-alan ohjauksesta ja valmennuksesta.

Viime syksyn Selkälähettiläs" - kiertue Suomessa eri paikkakunnilla ja Espanjassa ulkosuomalaisten kanssa toi esille ison tarpeen selän päivittäiseen huoltoon ja kuntoutukseen.

Näistä kokonaisuuksista on rakentunut koulutuksen käytännönläheinen toteutus, jossa käydään läpi BodyBow-kaarella, puolapuilla ja siirrettävällä riipuntaulokkeella tehtäviä harjoitteita ennaltaehkäisevästi ja kuntouttavasta näkökulmasta. Syksyn koulutuksissa keskitymme erityisesti +50 ikäluokkaan - muita ikäluokkia unohtamatta!

Koulutukseen ovat tervetulleita niin fysioterapian kuin liikunta-alankin ammattilaiset sekä oman selän hyvinvoinnista kiinnostuneet yksityiset henkilöt.

Koulutuksen hinta on 425€ (alv 0%) sisältäen BB-kaaren. Koulutus omalla kaarella 235€ (alv 0%)

Tiedustelut koulutuksesta: tuire(at)spurtti.fi tai p. +358505670947

Ohjelma:

Selkäkoulu-toiminnallinen harjoittelu - miten ja miksi?
Huoltavat ja kuntouttavat harjoitteet käytännössä

Koulutuksessa käydään läpi BodyBow-harjoitteita asiakkaan/kuntoutettavan näkökulmasta ongelmalähtöisesti. Miten hoidan, kuntoutan ja harjoitutan asiakkaani toiminnallisella harjoittelulla?

Koulutus toteutetaan käytännön harjoittelun ja kokeilun kautta. Pääset kokeilemaan käytännössä harjoitteen tehon ja tuntemuksen. Saat mukaasi kattavan harjoitepaketin, jonka avulla pääset heti käytännön toteutukseen.

Kouluttajina alkuperäisen BodyBow kaaren toinen kehittäjä OMT fysioterapeutti Arto Kojo, fysioterapeutti Katja Tynjälä ja BodyBow koulutusohjelman kehittäjä BBM valmentaja Tuire Rinta

Pääset myös tutustumaan Sportyplannerin juuri avattuun liikekuvastoon.

Sportyplanner-harjoitepankissa avautuu kohta yli sata konseptiin kuuluvaa harjoitetta:

  • kokonaisvaltaiset kehon hallintaharjoitteet
  • toiminnalliset liikkuvuusharjoitteet
  • liikehallintaharjoitteet
  • voimaharjoitteluliikkeet kehonpainolla
  • kuntoutusohjelmia asiakkaan tarpeen mukaan ( esim. Liikkuva selkä)

Voit rakentaa harjoitepankin avulla kokonaisvaltaisen BodyBow harjoitustunnin/kuntoutusohjelman tai rakentaa asiakkaalle henkilökohtaisen harjoitusohjelman voimaharjoitteluun, kestovoimaan, kehonhuoltoon ja liikehallintaan toiminnallisen harjoittelun näkökulmasta.

Tilauskoulutuksia tilattavissa koko vuoden

Teemme myös tilauskoulutuksia eri puolelle Suomea.
Voit kerätä oman porukan ja tilata tilauskoulutuksen omalle paikkakunnallesi/alueellesi. Kouluttajatiimimme on laajentunut ja toimimme maanlaajuisesti.

Tiedustelut koulutuksista Tuire p. 050-5670947 tai tuire(at)bodybow.fi