Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tutustumiskoulutus BodyBow-harjoitteluun

Tutustu BodyBow-harjoitteluun ohjaajana BodyBow Koulutuskeskuksessa, joka sijaitsee Spurtti Liikuntakeskuksen tiloissa aivan Järvenpään Rautatieaseman läheisyydessä.

Kerää oma ryhmäsi - liikuntatoimesta, fysioterapiakeskuksesta tai ohjausporukasta, joka haluaa saada ohjaukseensa uusia tuulia ja huomioida eri ikäryhmille tarjottavia mahdollisuuksia

Koulutuksen kesto on noin kolme tuntia. Käymme läpi toiminta- ja työkykyharjoitteita puolapuilla, siirrettävällä riipuntatangolla ja BodyBow-kaarella, unohtamatta välilevynhoitoa ja -huoltoa. Sivuamme myös skolioosin ongelmaisten harjoittelua, käymme läpi faskialinjat toiminnallisen harjoittein - ja miten kohdistat liiketuntemuksen sinne minne haluaisit sen kohdistuvan.


Koulutus pohjautuu moniammatillisella yhteistyöllä kehitettyyn BodyBowMethodiin, jonka taustalla on pitkä kokemus fysioterapia-asiakastyöstä, ohjauksesta sekä valmennuksesta niin yksilö- kuin pienryhmissä.

Tässä konseptissa ja koulutuksessa keskitymme erityisesti +40 ikäluokan kuntoutus- ja hyvinvointiohjelmaan.

Koulutuksen hinta per henkilö 50€

Olemme ylpeitä harjoituslöydöistämme ja asiakkailtamme saamasta palautteesta. Sen pohjalta uskallamme ja haluamme jakaa tietoamme, jotain ”maailman parasta” suomalaista osaamista fysioterapian sekä liikunnan ohjauksen ja valmennuksen alalta.

Koulutuspäivät 9.4.2021 ja 23.4.2021 perjantaisin klo 13.00 ja päätyy n. klo 16.30

Tervetuloa Järvenpäähän BodyBow Koulutuskeskukseen. Niin etelästä kuin pohjoisestakin tullessa - matka on lyhyt. Koulutuskeskuksemme sijaitsee n. 200 m pohjoiseen Järvenpään Rautatieasemalta.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää:
arto.kojo(at)bodybow.fi
tuire(at)bodybow.fi

p. 050-5670947