Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Järvenpäähän koulutukseen. Meillä Järvenpäässä on jotakin todella hyvää. Luovan yrittäjyyden lisäksi paikkakunnaltamme löytyy mm. maailman paras ruokakauppa ja BodyBow Koulutuskeskus Spurtti Liikuntakeskuksessa.


Miten pääsisit tutustumaan näihin molempiin?

Kerää oma ryhmä ja tulkaa Järvenpäähän perjantaina iltapäiväkoulutukseen (vaihtoehtoisesti myös aamupäivä).

Haemme Citymarketista sushit, jotka on tehty aidosta suhsiriisistä, mitä ei muualta Euroopasta saa.
Tarjoamme ne teille. Ryhmän koko 8-12 henkilöä.

Pienen vatsantäytteen jälkeen siirrymme koulutustilaamme -BodyBow studioon, jossa on kaksitoista (12) puolapuuta ja original Bodybow kaaret isoveljensä (pidempi kaari) kanssa.

Koulutuksen kesto on noin kolme tuntia. Käymme läpi toiminta- ja työkykyharjoitteita puolapuilla, siirrettävällä riipuntatangolla ja BodyBow-kaarella, unohtamatta välilevynhoitoa ja -huoltoa. Sivuamme myös skolioosin hoitoa, käymme läpi faskialinjat toiminnallisen harjoittein - miten kohdistat liiketuntemuksen sinne minne toivotaan.


Koulutus pohjautuu moniammatillisella yhteistyöllä kehitettyyn BodyBowMethodiin, jonka taustalla on pitkä kokemus fysioterapia-asiakastyöstä, ohjauksesta sekä valmennuksesta niin yksilö- kuin pienryhmissä.

Tässä konseptissa ja koulutuksessa keskitymme erityisesti +40 ikäluokan kuntoutus- ja hyvinvointiohjelmaan.

Koulutuksen hinta tarjoiluineen 8-12 henkilön ryhmälle 500€.


Olemme ylpeitä harjoituslöydöistämme ja asiakkailtamme saamasta palautteesta. Sen pohjalta uskallamme ja haluamme jakaa tietoamme, jotain ”maailman parasta” suomalaista osaamista fysioterapian sekä liikunnan ohjauksen ja valmennuksen alalta.

Koulutus alkaa perjantaisin klo 13.00 ja päätyy n. klo 16.30

Varaa aika ryhmällesi. Puolitetaan TULE- kivut tämän alkaneen 2020 vuosikymmenen aikana. Työkalut siihen on jo olemassa!

Tulkaa Järvenpäähän. Tulet etelästä tai pohjoisesta - matka on lyhyt.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää:
arto.kojo(at)bodybow.fi
tuire(at)bodybow.fi

p. 050-5670947