Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Tervetuloa kevään BB-jumpat

Tammikuu on pyörähtänyt käyntiin. Säät vielä vaihtelevat, mutta toivottavasti Uusi Vuotesi 2023 on lähtenyt kivasti käyntiin. Ohjelmassa on varmasti itse kullakin ollut vaihtelevasti talvikeleistä nauttimista joko suksin, sauvallein tai patikoiden. Joulutauko jumpista on ollut kolme viikkoa, mutta maanantaina 9.1.2023 se alkaa ja jatkuu 25.5.2023. Tarkennus toukokuun tunneista tehdään huhtikuussa.

Uusia tunteja keväälle 2023

Uutena tuntina kevätkaudelle on maanantain BodyBow +70 ohjaajana Raija Kinnunen, paluumuuttajamme ohjaajakaartiin, kokenut konkarimme - Itsekin jo pitkälle +70 vuotiaana tietää ikääntymisen haasteet ja liikkeen tarpeen. Tule kokeilemaan maanantaisin klo 10.00

Toinen uusi tunti on Arton Kuntopiiritunti tiistaina klo 18.00. Tällä tunnilla pääset haastamaan omaa kehoasi ja tarvettasi liikkua vaihtuvin kuntopiiriliikkein. Arton liikevalikoimassa myös OMT fysioterapeuttinen ja selkää huoltava näkökulma.

Molempia uusia tunteja voit tulla kokeilemaan ilman erillistä sitoutumista. Tervetuloa! - Jatkon ryhmässä voit ilmoittaa joko kokeilutunnin jälkeen ohjaajalle tai ilmoittautumiskaavakkeen kautta s-postitse TÄSTÄ

Lukujärjestys Kevät 2023

Osa teistä ilmoittuikin jo ennen Joulua jatkonsa ryhmissä omalle ohjaajalle tai sähköpostin kautta. Kiitos ennakkoilmoituksista. Ilmoittautumiset on kirjattu ja ei tarvitse tehdä ilmoittautumista enää s-postitse.

Jos et muista ilmoittaneesi itseäsi kevään ryhmää niin voit katsoa lukujärjestyksen TÄSTÄ ja ilmoittaudu haluamaasi ryhmään. Ja muistathan, että jos jollakin viikolla et ehdi/pääse omaan ryhmääsi, voit ilman eriilistä ilmoittamista tulla lukujärjestyksen mukaan mille tunnille vain korvaamaan oman tuntisi. Näin saamme säilytettyä säännöllisyyden ja joka viikkoisen tärkeän harjoittelun.

Koulutetut ohjaajamme

Ohjaajamme kouluttautuvat säännöllisesti niin meidän omissa koulutuksissa kuin ulkopuolisissakin liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksissa. Olemme erikoistuneet +50 ikäluokan hyvinvointi- ja kuntoutusliikuntaan ja haluamme kehittää ammattitaitoamme siinä jatkuvasti. Toimimme myös valtakunnallisesti liikunta- ja fysioterapian-alan kouluttajina - tätä liikkeen ilosanomaa on "kunnia" jakaa myös muillakin paikkakunnilla. Järvenpään BodyBowStudiomme on kuitenkin BB-toiminnan pääkoulutus- ja toimintapisteemme.

Tekonivelleikkauksen pre- ja postkuntoutus

Toinen erikoisalamme on tekonivelleikattujen/leikattavien ennakkoharjoittelu ja jälkikuntoutus. Meitä on salillamme jo useita uusilla nivelillä liikkuvia ja muutama viikko kuntoutuksen jälkeen liike jatkuu normaalisti tai jopa paremmin, kun kipu on poissa. Näihin kuntoutuksiin ovat erityisesti erikoistuneet Tuire ja Arto. Jos Sinulle on tulossa tekonivelleikkaus tai olet siitä kuntoutumassa, ota yhteyttä Tuireen tuire@spurtti.fi niin katsotaan miten voisimme Sinua auttaa. Sinun ei tarvitse jäädä kuntoutuksen kanssa yksin. Sama koskee muitakin kipu- tai kireysoireita - Olemme täällä Sinua varten!

Kevään Hiihto- ja BodyBowleiri Piispalassa 8.-12.3.2023

Kesä +50 leirin rinnalle on tullut myös Ikiviikareiden talvileiri Keski-Suomessa. Viime kevättalvella saimme nauttia omasta jääladustamme kevätauringossa - hiihtää, puolikoida uima-altaassa, patikoida, sauvakävellä, keilata ja tietenkin BB-jumpata joka päivä. Keräämme ennakkotietoa kiinnostuneista leirillelähtijöistä ja sen pohjalta teemme päätöksen leirin toteuksesta. Jos olisit kiinnostunut lähtemään Talvileirille kimppakyydein Piispalaan Kannonkoskelle, laita viestiä Tuirelle tuire@spurtti.fi ennen 31.1.2023

Ja ennakkotietona jo, että kesän 50+ Liikuntaleiri Piispalassa 26.-30.7.2023.


Jokohan näillä infoilla pääsisimme aloittamaan Kevään 2023 LIIKKEEN :) - Kyllä ja lisää voi aina kysellä tunneilla omalta ohjaajaltasi. Nähdään ensi viikolla!

PS. Alustavasti suunniteltu "Extrajumppa" 4.1.23 joudutaan perumaan Emalikukassa tapahtuvien huoltotöiden vuoksi - mutta pian on jo maanantai 9.1.23!

Nähdään pian!

t. Opet - Tuire, Arto, Raija, Tarja, Satu ja Isabella