Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kahden päivän koulutuksen perusrunko

Kahden päivän koulutuksen perusrunko


Päovä 1
Klo 13.00 Kurssin avaus,esittely ja pieni pala Bodybow historiaa TR, AK
Klo 13.30 Kaari harjoittelun ja kuntoutuksen apuvälineenä, perusliikkeet AK
Klo 14.15 Keskivartalo - core 1 AK
Klo 15.00 Kahvitauko
Klo 15.30 Keskivartalo - core 2 AK
Klo 16.15 Tasapaino ja kaarelle nousut TR
Klo 17.15 Päivällinen
Klo 18.30 Bodybow tunnin rakenne ja oivaltava ohjaaminen TR
Klo 20.00 Sauna ja uinti

Päivä 2
Klo 07.00 Aamuvenyttely rannalla ja uinti
Klo 07.45 Aamupala
Klo 09.15 Bodybow kylkiliikkeet ja spesifiharjoitukset AK
Klo 10.30 Palautekeskustelu ja kysymykset tunnista, Uinti
Klo 11.00 Lounas
Klo 12.00 Kehon linjaukset ja liikekontrolli MK
Klo 13.30 Bodybow Flow - Kehonhuolto MK/TRKlo15.15 Kurssin päätös - Uusia oivalluksia, liikepankin rikkautta Klo 16.00 Päätöskahvit Kouluttajina: OMT Fysioterapeutti Arto Kojo, Fysioterapeutti ja Liikuntafysiologi Mia Kaukonen sekä Tuire Rinta liikunta-alan moniosaaja

BodyBow

BodyBow on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa BodyBow Oy tuotteen kehittäjänä. Kaikki oikeudet BodyBow jumppiin ja muihin BodyBow tuotteisiin on BodyBow Oy:llä.

Myös Kuntoviikari on BodyBow Oy:n rekisteröimä tuotemerkki. Kuntoviikari on suomenkielinen nimi BodyBow-kaarelle

Ohjaaja lisenssi

Ohjaajakoulutuksen tavoitteena on kouluttaa osallistujasta asiakaslähtöinen ja henkilökohtaisen ohjauksen huomioiva ryhmäliikuntaohjaaja Bodybowkaarella, puolapuilla ja riipuntatangolla. Ohjaaja saa työkaluja toimimaan asiantuntevasti aloittelevan ja eri-ikäisen liikkujan innostajana ja ohjaajana. Koulutus antaa lisävinkkejä myös personal trainerin, fysioterapeutin ja urheiluhierojan työhön. Koulutuksessa perehdytään ohjaamiseen liittyviin erityispiirteisiin, liiketekniikoiden harjoitteluun sekä olemassa olevan liikepankin hyödyntämiseen ohjaustyössä. Koulutuksessa paneudutaan lihasryhmä kokonaisuuksien kehittämiseen Bodybowharjoitteiden kautta.

Bodybow-harjoittelukaari on kehitetty tavallisia ihmisiä varten. Bodybow on suomalainen keksintö, suomalaisen urheiluvalmennuksen, fysioterapian ja liikunnanohjauksen yhteistyön tulos. Tuotetta on kehitetty ja tuotetestattu tässä muodossa jo viisi vuotta Bodybow Oy:n ja Spurtti Oy:n toimesta.

BodyBow ohjaajakoulutus 1.taso

Koulutuksessa käydään läpi laaja liikevalikoiman eri liikkeitäjoista ohjaaja voi valita sopivatliikemallitomalle ryhmälle.

BodyBow ryhmät on jaoteltu seuraavasti:

BodyBow alkeet, BodyBow venyttely, BodyBow Fit ja BodyBow Teho

Osa ryhmistä on sekaryhmiä miehille ja naisille. Suosioon on nyt noussut myös miehille suunnattu oma ryhmä.

1. tason koulutuksessa keskitytään oikeisiin liikesuorituksiin, oikeisiin alkuasentoihin kaarella ja niiden merkitykseen, perusliikkeisiin ja niiden tehoon. Myöhempi jatkokoulutus antaa valmiudet käyttää erilaisia pienvälineitä ja erikoisliikkeitä ryhmäliikunnassa, jotka sisältävät myös kuntoutuksen näkökulmia.

Pilates- ja Joogatyyppisiinliikkeisiin BodyBow-kaari tuo tarkkuutta, helppoutta jauusiavaikeushaasteita. Kävelysauvathelpottavat monia liikkeitä ja antavat lisätukea tasapainohaasteisiin monissa liikkeissä ja pidentävätliikerataa. Kahvakuula lisää liikkeidenvaativuutta ja vaikeutta ja näitä voi käyttää Fit- ja Tehotunneilla.

Bodybow goes International

Bodybow ja Spurtti ovat solmineet Yhteistyösopimuksen singaporelaisen kumppanin kanssa. syksyllä Bodybow ja Spurtti näkyvät Singaporen liikunta- ja kuntosalitarjonnassa näkyvästi. singaporelaiset kumppanimme tulevat osallisumaan koulutuksiimme sekä Suomessa että Singaporessa. Kansainvälisen koulutuksen sivuille pääset TÄSTÄ