Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Leirillä pääset kokeilemaan eri lajeja ja koet ihania elämyksiä niin maalla kuin vedenpäälläkin. Melonta, suppailu ja uintiretket Piispalan "Rivieralla" tuovat sinulle kesän!

Sisältäsi löytyy helposti taas se lapsi, joka haluaa kokea erilaisia värimaailmoja ja taltioida ne leiripaitaan tai vaikka mökille tehtäviin pöytätableteihin - liikettä ja luovuutta!

Kesän 2021 BodyBow-harjoitusleiri

50+ Liikuntaleiri Piispalassa 23.-28.7.2021

Muistatko lapsuuden- ja nuoruudenkesien kohokohdat - LIIKUNTALEIRIT - jossakin kivassa paikassa veden äärellä ... Niinpä, ihania muistoja!

Mutta - niitä muistoja voidaan kerätä vieläkin!

Nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävä Bodybow-leiri yhdessä Spurtin 50+ Kuntosalin ja Ikiviikarit ry:n kanssa toteutuu tänäkin kesänä Piispalassa! Leiri on kaikille +50 ikäluokkaan kuuluville avoin, vaikka et olisi aiemmin ollutkaan mukana toiminnassamme. Tule mukaan mukavaan Ikiviikari joukkoon - ota vain mukaasi itsesi ja avoin mielesi!

Piispala sijaitsee keskellä Suomea - Sinisen tien varrella Kannonkoskella. Tutustu Piispalaan TÄSTÄ

Piispala tarjoaa meille mahdollisuuden monipuoliseen liikunnalliseen ja sosiaaliseen ohjelmaan. Luonto ja järvimaisema on Piispalassa kaunis ja kangasmaasto marjametsikköineen on ihan vieressä. Maastossa on kiva liikkua porukalla tai turvallisesti myös yksin. Reitit on hyvin merkitty ja hoidettu.

Ohjelmaa suunnitellaan siten, että käytössä on sekä sisä- että ulkoliikuntatilat. Lisäksi meillä on mahdollisuus sään niin vaatiessa ja salliessa muokata ohjelmaamme myös päivä kohtaisesti.

BodyBown vaihtelevien päivittäisten "treenien" lisäksi … suppailua, melontaa, patikointia, keilailu, uinnin tekniikka opetusta, jousiammuntaa ja tietenkin teemme taas leiripaidat tai treenikassin (voit jo nyt ruveta suunnittelemaan omaa malliasi painatukseen).

Toivottavasti Korona tilanne on jo siihen mennessä helpottanut ja voimme kaikki lähteä Keski-Suomeen turvallisin ja iloisin mielin. Liike on meille lääke ja sitä on leirillä tarjolla yllin kyllin kivojen kavereiden kanssa. Ja jos jonakin päivänä haluat vetäytyä järvenrannalle kirjan kanssa ihan yksikseen niin se sinulle täysin sallitaan!

Tähän saakka korona on Kannonkoskella ollut lähes olematon, mutta Piispalan väki haluaa varmistaa sen sellaiseksi jatkossakin ja turvalliseksi meille leiriläisille. Ruokailu tilanteita rauhoitetaan ja meidän porukalle varatut harjoitustilat ovat pelkästään oman porukkamme käytössä.

Kiva leiri tulossa ja odotamme sitä kivaa yhdessä liikkumista jo kovasti myös täällä ohjaaja kaartissa - Ohjaaja kaarti varmistuu kevään myötä. Leirivastaavana toimii kuitenkin Tuire.

Hintatiedot ja alustava ilmoittautuminen

Alustavat hintatiedot, jotka varmistuvat 15.4.2021 mennessä!

Täysihoito, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä kaikki ohjelmat:

1 hh 595€ ja 2hh 450€

Tiedustelut leiriin liittyen Tuirelle tuire(at)spurtti.fi tai p. 050 567 0947

Alustava Ilmoittautuminen leirille 23.-28.7.2021 - Siirry ilmoittautumiseen TÄSTÄ